Erasmus+ 2021

               Continuăm tradiția Liceului Energetic. Altă serie de elevi desfășoară stagiile de practică într-un proiect Erasmus+ cu numărul 2021-1-RO01-KA121-VET-000007393, de 3 săptămâni în Paphos, Cipru. Elevii Liceului Energetic din clasa a X-a, domeniul electronică automatizări, participanți la proiectul Erasmus + cu numărul 2021-1-RO01-KA121-VET-000007393, au încheiat prima săptămână de practică.

Sunt la fel de îndemânatici ca și participanții din celelalte proiecte ERASMUS+ de la liceul nostru. Ei dau dovadă de o bună pregătire teoretică acumulată în țară, iar seriozitatea cu care se implică în rezolvarea sarcinilor primite îi recomandă pentru meseria aleasă.

                 Viitorii specialiști în utilizarea ,,energiei verzi“ se formează începând cu acest stagiu de practică.

                Participanții la proiectul ERASMUS+ sau bucurat de frumusețile Ciprului. Pentru dezvoltarea cunoștințelor culturale și sociale, ei au vizitat diverse obiective turistice ca: Sânca Afroditei, Muzeul Ciprului din Nicosia, dar și capitala, Nicosia. Activitățile au fost binevenite și din punct de vedere al îmbunătățirii comunicării în limba engleză.

              Mulțumiri organizatorilor!

Shopping Basket